Restaurant DrinksandBites Wageningen EN

Vacatures van restaurant DrinksandBites

DrinksandBites - vacature medewerker bediening

 

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gastvrije medewerk(st)er in de bediening bij DrinksandBites. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bedieningsteam à 24u-32u p.w. DrinksandBites is een Frans georiënteerd restaurant met wereldse invloeden op de Markt in Wageningen. Wij vinden het belangrijk om samen met ons team onze gasten culinair te verwennen. Onze gasten komen op regelmatige basis bij ons dineren, zowel privé als zakelijk. Daarom zoeken wij een medewerker die het leuk vindt om onze gasten op een persoonlijke manier te benaderen zodat zij zich thuis voelen in ons restaurant.

 

Onze kaart bevat een maandelijks wisselend 5-gangen menu met een bijpassend wijnarrangement. Naast het DrinksandBites menu serveren wij gerechten van de à la carte kaart en is er een uitgebreide wijnkast waarin de wijnen regelmatig worden vernieuwd.

 

Klinkt dit als een werkplek waar jij je thuis voelt? Ben jij die collega die bij ons past? Laat een bericht achter via onze website, per e-mail t.a.v. Lars van Huenen of loop binnen in ons restaurant.

Uiteraard kan je een avond mee lopen om de sfeer te proeven.

 

Wat bied jij ons?

- Horeca ervaring, minimaal 3 jaar -

- Werken op avonden en zaterdag is geen probleem -

- Representatieve houding -

- Kennis over wijn is een pré -

 

Wat bieden wij jou?

Een parttimebaan van 24u-32u p.w.

Op maandag en zondag zijn wij gesloten

Verantwoordelijkheid voor de bediening

Mogelijkheid tot opleiding, te denken aan kennisverbreding in wijnen, wijn-spijs combinaties en (verdere) ontwikkeling als gastheer/vrouw

Copyright© 2018 - 2024 DrinksandBites