Restaurant DrinksandBites Wageningen EN

Nieuwsbrieven van restaurant DrinksandBites

2020

Afgelopen weekend hebben wij samen met u genoten van het feestweekend. Wij willen u bedanken voor de steun, cadeau's, mooie woorden en de tekeningen! Op naar nog meer culinaire en mooie jaren!

Vandaag is het 3 jaar geleden dat wij de sleutel ontvingen van DrinksandBites. Door de maatregelen kunnen wij dit feestelijke moment niet samen in ons restaurant vieren. Wat wij wel kunnen, is u laten genieten van échte DrinksandBites klassiekers bij u thuis! Vanaf aankomende donderdag kunt u genieten van ons feestelijke shared dining menu met daarin uw favoriete gerechten van de afgelopen 3 jaar! Het menu bestaat per gang uit meerdere gerechten die u samen kunt delen.

Op 17 november ontvingen wij 3 jaar geleden de sleutel van DrinksandBites. Door de maatregelen kunnen wij dit feestelijke moment niet samen met u in ons restaurant vieren. Wat wij wel kunnen is u laten genieten van echte DrinksandBites klassiekers bij u thuis! In het weekend na 17 november heeft Lars een shared diner samengesteld met de favoriete gerechten van van de afgelopen 3 jaar! Het menu bestaat per gang uit meerdere gerechten die u kunt delen. Hierdoor is er een ruime selectie gemaakt worden van de culinaire hoogtepunten. Benieuwd of uw gerecht op de kaart staat? Lees snel verder of dit gerecht terug te zien is in het menu.

Het team van DrinksandBites mist u ontzettend in ons restaurant om voor u klaar te staan en en een culinaire avond te bezorgen. DrinksandBites zet door! Hopelijk wordt u een niet al te goede thuis chef na alle weken thuis koken ;-)

Bijzondere tijden vragen om uitzonderingen, daarom ontvangt u deze extra nieuwsbrief vandaag. In deze nieuwsbrief vindt u het Thuismenu voor aankomend weekend. Iedere week is er een nieuw 4-gangen keuzemenu.
Naast de nieuwsbrief, informeren wij u via de website en social media ook over het nieuwe menu. Reserveer tijdig om teleurstellingen te voorkomen!

Op dinsdag 13 oktober zijn er door het kabinet nieuwe maatregelen bekend gemaakt om het Corona virus te remmen. Dit houdt in dat wij voor een tweede keer tijdelijk onze deuren moeten sluiten. Door deze nieuwe maatregelen zijn wij vanaf woensdag 14 oktober per direct gesloten voor de aankomende 4 weken.

Op maandag 28 september zijn er door het kabinet nieuwe maatregelen bekend gemaakt om het Corona virus te remmen. Dit houdt in dat wij maximaal 30 gasten mogen ontvangen en om 22:00 uur moeten sluiten. Door deze nieuwe maatregelen verwachten wij dat er op sommige momenten te weinig plaats is in het restaurant.  Daarom hebben wij besloten het DrinksandBites thuismenu aan te passen naar het concept zoals u van ons gewend was tijdens de lockdown.

Hopelijk heeft u heerlijk genoten van de zomervakantie! DrinksandBites is klaar voor een nieuw seizoen met een nieuwe à la carte kaart en wijnen. De nieuwe kaart is met zorg samengesteld door onze chefkok Lars. In deze nieuwsbrief vindt u een selectie van de nieuwe gerechten. Ook is er een nieuw maandmenu voor september en afhaalmenu voor bij u thuis. Het afhaalmenu is een vast menu en wisselt iedere 2 weken. Wij heten u van harte welkom in de nazomer bij DrinksandBites!

DrinksandBites is de hele zomer geopend. Blijft u in Nederland? U ben van harte welkom voor een ontspannende avond bij DrinksandBites. Vanaf 1 augustus is er een nieuwe maand menu. Bent u op zoek naar een bijpassende wijn? Onze gastvouw Anne kunt u adviseren bij onze uitgebreide wijnkast. Ook blijft het mogelijk om af te halen van dinsdag tot en met zondag. Het afhaalmenu om thuis te kunnen genieten is een vast menu en wisselt iedere 2 weken. Het maand- en thuismenu kunt u vinden in de nieuwsbrief.

De zomervakantie komt eraan. De vakantieplannen zijn mogelijk onzeker. DrinksandBites is de hele zomer geopend. Viert u vakantie in eigen land? Wij heten u van harte welkom op ons terras en restaurant. Ook blijft het mogelijk om af te halen van dinsdag tot en met zondag. Volgende week is er een nieuw afhaalmenu. Het afhaalmenu om thuis te kunnen genieten is een vast menu. Vanaf 1 juli is er een nieuw zomers 5-gangen maand menu. Het maand- en thuismenu kunt u vinden in de nieuwsbrief. Tevens kunt u genieten van de gerechten van de à la carte kaart.

Afgelopen maandag zijn de deuren van DrinksandBites geopend. Onze gasten hebben genoten van een warme zomerse avond op het terras en wij ook! Wij heten u van harte welkom in ons restaurant en op het terras. Ook blijft het mogelijk om af te halen van dinsdag tot en met zondag. Het afhaalmenu om thuis te kunnen genieten is een vast menu en wisselt iedere twee weken. Het maand- en thuismenu kunt u vinden in de nieuwsbrief. Tevens kunt u genieten van de gerechten van de à la carte kaart.

Wij zijn verheugd DrinksandBites aanstaande maandag weer te openen! Vanaf 1 juni bent u van harte welkom op ons terras en in het restaurant. Uiteraard kunt u aankomend weekend nog van ons afhaalmenu genieten zoals u van ons gewend bent.

DrinksandBites bij u thuis en binnenkort mogen wij u weer verwelkomen bij ons in het restaurant voor een culinaire avond. De laatste berichtgeving vanuit de overheid bevestigt dat wij onze deuren mogen openen vanaf 1 juni. Wij verheugen ons enorm op deze heropening! Vanaf 1 juni bent u van harte welkom op ons terras en in het restaurant.

Wat zijn wij blij dat we, naar alle waarschijnlijkheid, 1 juni onze deuren weer mogen openen. Met de voorzichtige heropening hopen wij dat we u weer op onze vertrouwde gastvrije manier mogen ontvangen. Wij willen heel graag weer open, hierin staat u en onze gezondheid voorop. Aangezien de berichtgevingen van het kabinet nog onzeker is en concrete maatregelen nog moeten volgen zijn wij hier voorzichtig in. Ons restaurant is al klaar conform de huidige corona maatregelen. Wij blijven u op de hoogte houden hoe wij de maatregelen toepassen in ons bedrijf.

Hopelijk verkeren jullie nog in goede gezondheid. Wij staan graag voor u klaar voor een culinaire avond thuis om even te ontspannen en genieten. Wij zijn erg blij met alle reactie die wij tot nu toe hebben ontvangen op ons 'DrinksandBites bij u thuis' -menu. Uit alle ontvangen kaartjes, mails, foto's, gesprekjes bij het afhalen en achtergelaten voicemails blijkt dat u het DrinksandBites gevoel ook thuis ervaart. Dit voelt als een bevestiging voor waar wij voor staan.

Bijzondere tijden vragen om uitzonderingen. Dinsdag 21 april was de persconferentie waarin meer duidelijkheid werd gegeven omtrent de maatregelen van het corona virus, daarom ontvangt u deze extra nieuwsbrief vandaag. Vanuit de overheid zijn de maatregelen helaas verlengd tot en met 20 mei. DrinksandBites verlengt hierop aanvullend de service "DrinksandBites bij u thuis!".  

Bijzondere tijden vragen om uitzonderingen. Daarom ontvangt u deze extra nieuwsbrief met het nieuwe afhaalmenu. Vanuit de overheid zijn de maatregelen verlengd tot en met 28 april. DrinksandBites verlengt hierop aanvullend de service "DrinksandBites bij u thuis!".  Afhalen is mogelijk gedurende het weekend vrijdag tot en met zondag. Bij het menu krijgt u een korte instructie hoe de gerechten te verwarmen.

De paasdagen komen eraan!  Helaas kunt u dit niet bij ons in het restaurant vieren met de familie. Tijdens de Pasen stelt onze chef Lars altijd een speciaal shared dining menu op om samen te delen met uw tafelgenoten. Dit concept is door Lars vertaald naar een afhaal variant. Op deze manier kunt u gezellig blijven genieten tijdens de Pasen zoals u van ons gewend bent.

Bijzondere tijden vragen om uitzonderingen. Daarom ontvangt u deze extra nieuwsbrief met het nieuwe afhaalmenu. Vanuit de overheid zijn de maatregelen verlengd tot en met 28 april. DrinksandBites verlengt hierop aanvullend de service "DrinksandBites bij u thuis!". Aankomend weekend kunt u genieten van een nieuw 4-gangen afhaalmenu voor een DrinksandBites gevoel bij u thuis. Afhalen is mogelijk gedurende het weekend vrijdag tot en met zondag. Bij het menu krijgt u een korte instructie hoe de gerechten te verwarmen. Het menu kunt u hieronder vinden.

Bijzondere tijden vragen om uitzonderingen. Daarom ontvangt u onze maandelijkse nieuwsbrief eerder dan u van ons gewend bent. Aankomend weekend kunt u genieten van een nieuw 4-gangen afhaalmenu voor een DrinksandBites gevoel bij u thuis. Afhalen is mogelijk gedurende het weekend vrijdag tot en met zondag. Bij het menu krijgt u een korte instructie hoe de gerechten te verwarmen. Het menu kunt u hieronder vinden.

Wij willen u bedanken voor alle lieve berichten omtrent onze tijdelijke sluiting van DrinksandBites. Vanuit uw reacties is een duidelijke vraag gekomen of onze gerechten afgehaald kunnen worden. Dit hebben wij in overweging genomen en wij willen graag deze service bieden. Wij waarden deze steunbetuigingen zeer en zijn blij dat u zich bij ons thuis voelt. Daarom kunt u vanaf vrijdag genieten van DrinksandBites bij u thuis!

Het voorjaar is in aantocht! Bij DrinksandBites is de aankleding aangepast naar het voorjaar met kleurige bloemen en frisgroene planten. In deze nieuwsbrief vindt u het nieuwe maandmenu en onze bartoppers zijn op biertap cursus geweest.

DrinksandBites is weer geopend na de vakantiesluiting. Met frisse energie heet het team van DrinksandBites u van harte welkom in ons restaurant.

Copyright© 2018 - 2020 DrinksandBites