Restaurant DrinksandBites Wageningen EN

Nieuwsbrieven van restaurant DrinksandBites

2021

Helaas zijn de Corona maatregelen verscherpt vanaf vandaag. Daarom zijn wij genoodzaakt onze deuren te sluiten om 20:00u. Omdat wij u niet willen missen, gaan wij graag adequaat om met de nieuwe maatregelen. Wij informeren u middels deze extra nieuwsbrief over de wijzigingen. Vanaf morgen openen onze deuren eerder, zodat het mogelijk blijft om bij ons te komen dineren.

Met de winter in aantocht, is het heerlijk om samen te genieten van culinaire gerechten in ons warme restaurant. Onze gastvrouw Anne zorgt voor bijpassende wijnen bij de gerechten. U bent van harte welkom! Vanaf 02 november gaat het nieuwe 5-gangen DrinksandBites menu in.

Afgelopen maand hebben wij nog heerlijk kunnen genieten van de nazomer op ons terras. De herfst staat voor de deur. Onze chef Lars heeft een nieuwe à la carte kaart gemaakt met de de ingrediënten uit het seizoen. Deze nieuwe kaart gaat in op donderdag 07 oktober. Aanstaande vrijdag 01 oktober gaat het nieuwe 5-gangen DrinksandBites menu in. Benieuwd wat hierop staat? Dit menu vindt u in deze nieuwsbrief.

De zomervakantie is begonnen. Het team van DrinksandBites wenst u een hele fijne vakantie!

Ook wij gaat er even tussenuit om van de vakantie te genieten. Het restaurant is gesloten van 02 augustus tot en met 10 augustus. Vanaf 11 augustus bent u weer van harte welkom voor een culinaire ervaring!

Wij zijn verheugd met de nieuwe versoepelingen! Vanaf deze week kunt u weer de hele avond genieten van culinaire gerechten met bijpassende wijnen. Wij zijn geopend van woensdag tot en met zondag.

Aanstaande zondag is het Moederdag. Wilt u uw moeder of echtgenote in het zonnetje zetten? Als verrassing kunt u gezellig komen lunchen of het DrinksandBites Thuismenu bestellen. Bij uw bestelling staat er een kleine verrassing voor de moeders klaar. Met een klein beetje hulp van DrinksandBites, zet u als een ware chefkok in een handomdraai een culinaire menu op tafel! ;-)

Morgen is het zover, ons terras gaat eindelijk weer open! Afgelopen week zijn de voorbereidingen getroffen. De wijn is koud gezet, de tap is aangesloten en de koelkasten zijn gevuld met heerlijke ingrediënten. U bent van harte welkom om te komen genieten met een gezellige borrel op ons zonovergoten terras!

Het is komend weekend een jaar geleden dat wij onze deuren tijdelijk moesten sluiten. In de zomerperiode hebben wij beperkt onze deuren kunnen openen. Wij blikken terug op een jaar waarin wij op veel steun van u konden rekenen, wat wij zeer waarderen. Dankzij u houden wij het vol! Omdat het nog onzeker is wanneer en hoe wij weer mogen openen, kunnen wij uw steun nog goed gebruiken door ons Thuismenu te bestellen. Dan zorgen wij iedere week voor een verrassend nieuw afhaalmenu.

Deze week is er hard gewerkt om het terras klaar te maken voor het nieuwe terrasseizoen! De hulptroepen zijn ingeschakeld om alle tafels te schuren en te voorzien van een nieuwe laklaag. Met het zonnetje van de afgelopen dagen hebben wij heel erg veel zin in de heropening. Wij kunnen niet wachten tot wij u weer mogen ontvangen op ons terras. Het terras is er in ieder geval bijna helemaal klaar voor!

Aankomend weekend kunt u genieten van de DrinksandBites afhaalservice. De temperaturen gaan stijgen aankomend weekend. Na alle sneeuwpret van afgelopen week kijken wij alvast vooruit naar het voorjaar! Hopelijk kunt u straks komen genieten op ons terras voor een eerste borrel in de voorjaarszon. Wij kijken enorm uit naar de opening van het terrasseizoen en u te voorzien van een lekker drankje op ons terras!

Helaas is onze tijdelijke sluiting verlengd tot en met 2 maart. Dit vinden wij enorm jammer en wij kunnen niet wachten om u weer te ontvangen in ons restaurant. Ondanks de maatregelen, kunt u alsnog uw geliefde verrassen met een culinaire avond! Onze chefkok Lars heeft een heerlijk valentijnsmenu samengesteld die u in een handomdraai kan serveren. Het verrassingsdiner bestaat uit een speciaal 5-gangen thuismenu en een klein cadeautje voor uw geliefde. Steekt u zelf het kaarsje erbij aan? Met dit speciale afhaalmenu en bijpassende wijn, is Valentijnsdag ook dit jaar een succes!

Verras uw geliefde met een valentijnsdiner bij u thuis! Vier de dag van de liefde met een speciaal thuismenu van DrinksandBites. De voorbereidingen heeft Lars al gedaan, dit valentijnsdiner is eenvoudig thuis te bereiden. Bij het thuismenu heeft Anne bijpassende wijn geselecteerd voor het complete restaurant gevoel bij u thuis. Het verrassingsdiner bestaat uit een speciaal 5-gangen thuismenu en een klein cadeautje voor uw geliefde.

Wij hebben vernomen dat er een mogelijkheid is dat de maatregelen morgen verscherpt gaan worden. Wij kijken graag alvast wat wel mogelijk is. Een optie hierin is dat er een avondklok van kracht gaat worden. Natuurlijk wilt u blijven genieten van de DrinksandBites afhaalservice om thuis culinair te blijven genieten! Daarom hebben wij de afhaaltijden vervroegd zodat u uw bestelling eerder kan ophalen. Vanaf aanstaand weekend is er mogelijkheid tot afhalen van 16:00u tot 18:30u. Het diner is houdbaar in de koelkast en kunt u gemakkelijk bereiden wanneer u hier aan toe bent.

Zoals verwacht zijn de maatregelen verlengd met 3 weken. De afhaalservice wordt hiermee ook verlengd zodat u van DrinksandBites bij u thuis kan blijven genieten. Wij hopen dat u ons blijft steunen door te blijven afhalen. De verwachting is dat wij nog een tijdje onze deuren gesloten moeten houden en dit vinden wij erg jammer. Het persoonlijke contact met u aan tafel is wat wij erg missen, maar wij houden nog even vol! In deze nieuwsbrief vindt u het nieuwe thuismenu voor aankomend weekend.

Wij willen u het allerbeste wensen voor 2021 hopelijk in goede gezondheid. Afgelopen jaar begon heel goed met u als gast in ons restaurant, lange avonden culinair genieten met een passend glas wijn. Na de tijdelijke sluiting(en) kunnen wij niet meer wachten om u te mogen ontvangen, Wij missen u! Hopelijk is het allemaal snel weer mogelijk, wij kunnen niet wachten.

Copyright© 2018 - 2021 DrinksandBites